Evaluare utilizator: / 0
Cel mai slabCel mai bun 

În ultimii trei ani, PRIMARIA ORASULUI OTOPENI a realizat din fonduri proprii si credite interne investitii importante care au schimbat fata orasului si au ridicat standardul de viata al locuitorilor săi. Cea mai mare realizare poate fi considerata statia de epurare a apelor uzate – menajere si a celor doua colectoare pentru apele uzate menajere si pluviale. Strazi cu un numar important de locuitori (POLONA, TIBLES, ARGES, EROILOR , NA L B E I , MA R A S T I , MARASESTI, OITUZ), precum si toate strazile din cartierul ”Otopenii de jos” beneficiază acum de retele de apa si canalizare, strazi si trotuare asfaltate .

S-au introdus retele de apa si canalizare pe strazile Grivita si Craitelor urmând ca în anul 2011 sa se realizeze asfaltarile si sa înceapa lucrarile de modernizare si pe alte strazi din zona. Începând cu anul 2011, o parte importanta a fondurilor va fi îndreptata pentru modernizarea cartierului ODAI . Au fost realizate până în prezent as faltari pe strazile principale - Biserica noua, iar în spatele gradinitei s-a realizat o baza sportiva moderna.

BAZA SPORTIVA , asteptata cu mult interes de tinerii din cartier, dispune de un mini-teren de fotbal, cu dimensiunile 40x20m si cu gazon artificial – doua terenuri de tenis cu piciorul (12x8 m). Baza sportiva beneficiază de o tribuna cu 120 de scaune si este iluminata, ceea ce îi permite sa fie folosita si pe timp de noapte. Vor fi montate si doua vestiare . Baza sportiva ODAI poate fi utilizata atât pentru desfăşurarea unor activitati sportive de tinerii din cart ier, cât si pentru diverse evenimente artistice organizate de scolile si gradinitele din OTOPENI . Accesul se face din strada Petre Ispirescu, iar în interiorul bazei s-a real i zat si un parcaj pent ru autoturisme . În următorii ani, va continua modernizarea cartierului ODAI prin realizarea unei statii de epurare (aflata în faza de proiect) si realizarea retelelor de apa si canalizare precum si asfaltarea tuturor strazilor.

Având în vedere numarul mare de locuinte nou construite, odata cu modernizarea în întregime a infrastructurii, Cartierul ODAI va deveni un cartier „vedeta” al orasului OTOPENI cu impact pozitiv asupra pietei imobiliare din zona si îmbunatatind calitatea vietii locuitorilor sai.

 

Text: Ing. NICOLAE POPESCU

Tags:
Reclama_Otoprint